Bemutatkozás

A DataMiner Kft. 1999 óta működik a magyar informatikai piacon. Alapítói felismerték, hogy egyre több hazai vállalkozás igényel egy teljes belső informatikai csoport létrehozása helyett megbízható külső szakembereket, akik a már működő rendszereket karbantartják és korszerűsítik, valamint egyedi igényeket kielégítő új rendszerek létrehozásakor az elképzeléseket frappáns megoldásokkal ötvözött valódi hozzáértéssel valósítják meg. Elmondhatjuk magunkról, hogy Magyarországon az elsők között biztosítottuk ügyfeleink részére az informatikai kiszerverés/IT outsourcing szolgáltatást.

Cégünk magyar magánszemélyek tulajdona. Szakirányú felsőfokú végzettséggel és több éves szoftverfejlesztői tapasztalattal rendelkező fiatalos, dinamikus csapatunk - az informatika gyors fejlődését folyamatosan nyomon követve - naprakészen áll megrendelőink rendelkezésére. Alapvető feladatunknak tekintjük, hogy magas színvonalú szolgáltatásunkkal és szakmai tudásunkkal hosszú távon hozzájáruljunk partnereink üzleti sikereikhez.

A visszajelzések alapján az általunk létrehozott megoldásokat és termékeket nagyfokú megbízhatóság és maximális rugalmasság jellemzi. Cégünk mindig élen járt a legújabb technológiák és eljárások alkalmazásában, ami még hatékonyabbá és költségkímélőbbé teszi megoldásainkat.

A DataMiner Kft. elsődleges célja, hogy teljes körű informatikai támogatást nyújtson a hazai vállalatoknak ahhoz, hogy hatékonyan megfeleljenek a gazdasági kihívásoknak, erősítsék piaci pozíciójukat, valamint eredményesen vehessék fel a versenyt a konkurenseikkel. Méretéből adódóan képes rugalmasan reagálni a piaci kihívásokra, beépítve a legújabb megoldásokat termék és szolgáltatás portfoliójába.

A vállalat legfőbb értéke a munkatársak által felhalmozott tudás. Ez a sokrétű tudás tette lehetővé, hogy teljes körű támogatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek. Tevékenységi körünkbe éppúgy beletartozik az egyedi alkalmazásfejlesztés, mint a rendszer- és alkalmazásintegráció, vagy a személyre szabott informatikai támogatás, rendszergazdaság és kiszervezés.

DataMiner Kft.

Iroda

2100 Gödöllő
Szilágyi Erzsébet utca 16.

Telefon: +36-209-824-219

Üzleti kapcsolat:
office (kukac) dataminer.hu

Fejlesztés, támogatás:
support (kukac) dataminer.hu

IT Outsourcing - Rendszergazda - Internetes szolgáltatások Szoftverfejlesztés - Adatgyűjtés, elemzés